Ölüm Büyüsü Yapan Hocalar

Türkiye’de ki ünlü medyumlar içerisinde ölüm büyüsü yapan hocaların varlığından haberiniz var mıydı. Şimdi onlara değineceğim ve ölüm büyüsünün ne olduğuna. Ve bu ünlü medyumların hangi semtlerde olduğuna.

Ölüm büyüsü vefk yapmak ile bağlantılı birşeydir. Çünkü vefk yasalarını bilmeden bu kadar büyük bir büyü yapamazsınız. Ölüm büyüsü ile aslında kişinin bilinç altına kendini öldürme isteği yerleştirirsiniz o da sonrasında yapar. Veya ona altından kalkamayacağı bir hastalık musallat edersiniz o da git gide kişiyi ölüme sürükler. Kötü cinleri musallat ederek kişiyi delirtip ölüme sürükleyen de vardır.

Dünyanın en ünlü ruh çağırıcıları ruhlardan yardım isteyerek kişilere ölüm büyüsü yaptıklarını itiraf etmişlerdir. Pagan ritüelleri içinde ölüm büyüsünün sıkça kullanıldığını duyduk.

Vaktinden önce ölüme sürüklediği için ölüm büyüsü kara büyü olarak geçmektedir. Bozulması zor olan büyülerdendir. Büyülü yiyecek yedirilerek yapılan büyüler arasındadır. Veya kişinin idrarı yine kişiye içirilerek idrar büyüsü şeklinde yapan da vardır. Ölüm büyüsü yapan medyumlar kendilerini saklamaktadır. Çünkü kara büyü yapan medyumlar kendilerini belli etmemektedir. Dilden dile yayılır. Bizim duyduğumuz kadarı ile Kadıköy Medyumları içerisinde birden fazla vardır. Kısacası İstanbul Medyumlarının içinde bulmak mümkündür.

Ancak yine de yaptırmamanızı tavsiye ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir